בעיירה נידרי, על חופי האי לפקדה ביוון, במרחק של טיסה ישירה מישראל, 100 מטר מחופים יפהפיים ו- 5 דקות הליכה מעיירה ציורית ומלאת חיים עם מסעדות, חנויות ומרינה יפה (תסתכלו בתמונה, שם נהיה!). הטיסה מישראל ללפקדה ישירה וקצרה. באי עצמו נתארח במלון הבוטיק ISLANDS VIEW ששייך לקובי המארח המהמם שלנו, ושיהיה סגור כולו רק עבורנו! נשהה בחדרים פרטיים לכל כותבת, ניפגש מדי בוקר למפגשי כתיבה ולימוד מרוכזים, ובין לבין נהנה מארוחות טריות שופעות וים תיכוניות. שפע אפשרויות טבעוניות, צמחוניות וללא גלוטן למעוניינות, חופי ים חלומיים, טיולי טבע קצרים, הרים ומי הים.
לכותבות מתחילות וותיקות כאחת, למי שמעוניינות לפקוח ולהרחיב איתי את המחשבה והלימוד, למי שמעוניינות לעסוק בחומרי החיים של עצמן כהשראה לכתיבה, וכן למי שמבקשות לשכלל את יכולות הכתיבה השירית והקצרה שלהן, בדגש על מגוון אמצעי כתיבה פואטיים ואחרים. כמו כן, לכל מי שמעוניינת לקרוא ולברר ביחד איתי טקסטים ורעיונות חדשים, גם בכתיבה וגם על כוס יין בערב מול הבריכה.
מלון בוטיק ייחודי, שכל חדר בו מעוצב אחרת, שבשטחו גדלים הירקות לארוחת הבקר שלנו. משקיף על אחד ממפרצי נידרי, 100 מטר הליכה מהחוף. שילוב של טבע ופשטות עם כל מה שיש למלון בוטיקי להציע. במלון בריכה שכולה מיועדת לנו יום ולילה, החדרים הממוזגים פונים לנוף הקסום או לחצר הפנימית, ומצויידים במכונת קפה אישית ובמקרר. בריטריט לבחירתך שתי רמות של חדרים, למרות שכולם מקסימים ונבדלים בגודלם ועיצובם. מיקום המלון - הנוף והשקט הפסטורלי והכפרי מסביב - מאפשרים את התנאים האופטימלים לתרגולי הכתיבה, אבל גםליוגה, לשחיה, לשוטטות לקריאה ולשקט. המיקום של המלון עוצר נשימה בנופים שלו ופותח נשימה במרחבים הנפרשים מכל כיוון. העיירה נידרי קרובה למלון ואפשר להגיע אליה בקלות בהליכה רגלית. בסביבת המלון ישנן טברנות מקומיות, חנויות וסופרמקטים. וכן למעוניינות בכך, יש אפשרות לקחת מונית לעיר לפקה או להשכיר רכב על בסיס יומי במלון.








המחיר אינו כולל:
מספר המשתתפות מוגבל ל-19. פתיחת הריטריט מותנית בהרשמה של 16 משתתפות.
כן, במלון יש שלושה חדרים זוגיים שניתן לבחור אם לישון בהם לבד או לחלוק עם משתתפת נוספת, מה שיוזיל את העלויות של שתיכן. אלו חדרים גדלים במיוחד. דברי על זה עם ורד: 050-534-4083
לא. מבחינתי תבואו בלי ארנק. לפקדה אינו אי של שופינג, ועלות הריטריט כוללת את כל מה שתצטרכו במהלך השבוע. כולל האירוח, האוכל, הטיסות, הנסיעות מהשדה ואליו, והטיול שנעשה. תצטרכו כסף קטן במידה ותקחו מונית מהעיירה שלנו לעיר או בשביל מזכרות קטנות.
בודאי. בריטריט יהיו גם חומרים שלא נגענו בהם בסדנאות וכן שפע של זמן כדי להעמיק ולכתוב בו ביחד.
בודאי. הקבוצה שלנו תהפוך מהר מאוד לקבוצת הקוראות הטובה שלך. וסיכוי טוב שגם לקבוצה של חברות. וזה מקום מכיל מאוד ועדין מאוד לכתיבה ולצמיחה בכתיבה.
מעולה. הרצון הוא כל מה שצריך. התרגילים והמשובים מתאימים גם לכותבות מתחילות, ופרט לרצון הלב אין צורך להגיע עם ידע מוקדם בכתיבה וגם לא חובה לכתוב (אבל כיף לכתוב!).
בריטריט הזה נעסוק בכתיבה קצרה בלבד. את מוזמנת להגיע, ולכתוב איתנו כתיבה קצרה שאולי תשמש את הפרוזה הארוכה שעליה את עובדת וכמובן לשאוב השראה מכל מה שנקרא ונשוחח עליו.
בודאי, כתיבה מצריכה גם זמן פנוי נטול מחשבה, ובעצם חלק גדול מהכתיבה מתרחש דווקא בזמן שלא כותבים בו. אז נקדיש את הבוקר לשני מפגשים מרוכזים של התכנסות וכתיבה משותפת, ולאחר מכן יישאר לכן מדי יום זמן של שוטטות, או של שחיה בים או בבריכה, או של רביצה בחוף עם איזה ספר, או של טיול רגלי בעיירה.
ממש לא. יש ערך רב גם לשהייה בקרבת מילים, ואנחנו נקרא, נחשוב ונשוחח הרבה. אבל אני מניחה שהאווירה והתרגילים יגרמו לכן לרצות לכתוב מדי יום.
מדי יום יוגשו שתי ארוחות – ארוחת בוקר וארוחת ערב, שתיהן בסגנון של בופה ואכלי ככל יכולתך. בין הארוחות יעמדו לרשותנו באופן חופשי פירות, ירקות, גבינות ולחמים בכל שעה של היום..
אוכל ים תיכוני ומקומי עם דגש על דגים, הרבה מאוד ירקות, פירות, גבינות לחמים. הכל טרי, מגוון ועם אופציות צמחוניות, טבעוניות וללא גלוטן למי שמעוניינת בכך. כל סוגי החלב, וכן יין מקומי בשפע.
כדאי מאוד להביא מחשב או אייפד – כיוון שנרצה לעבוד על מסמכים משותפים בדרייב. אם אינכן כותבות על מחשב עדיין יהיה לכן נוח לקרוא מהמחשב אז כדאי.
במילה אחת: מושלם. זה סוף עונת הקיץ, לא חם מדי, מושלם לים, נעים בערבים, מלא אור במשך היום, מתאים לבגדים קלים עם משהו דק מעל. וכמובן בגדי ים.
דבר ראשון את ורד המהממת האחראית על כל האירגון הלוגיסטי, ההרשמה וכל מה שקשור לנסיעות ולאירוח במלון. זה המספר שלה:050-534-4083
🧡ואם יש לך שאלות לגבי הכתיבה, התוכן או הקבוצה לחצי פה למטה על כפתור הוואטסאפ ונדבר.
זה היה שבוע מכונן עבורי, מלא ביצירה, אהבה ופירגון. תודה שפתחת בפני עולם חדש של מילים וחוכמה. חזרתי עם לב פתוח לעולם.
וואו. חייבת לעצור. לנשום. להבין מה זה היה השבוע הזה. חוויה מאירה ומעירה.
זמן יקר מאוד של שמחה, צחוק, השתטות ותחושת חופש אמיתית שמתאפשרת רק כשמרגישים מספיק בטוחים. זה איפשר לי נשימה ונתן כוחות
תודה מיה על חכמה ורגישות, על שיעורים רבי ערך אודות מילים, דיוק, אמת, בחירה ו.. סטייל. נכנסתן לי עמוק עמוק ללב.
שבוע כל כך מלא בטוב, תודה על הרבה חוכמה נשית מכוננת ומעוררת השראה, רוצה לשמור בתוכי את המתנות האלה זמן רב.
היה כיף, מרגש, נוגע בנקודות הקשות והחלשות, משמח, משמעותי ועוד ועוד. האירוח היה מושלם.